tirsdag 29. juni 2021

Pasta Carbonara

Denne retten er Solveigs favoritt. Nå når hun er på vei ut av redet og skal flytte i kollektiv i Bergen, fant vi ut av det var på tide den havnet på bloggen slik at hun kan begynne å lage den selv. 


Ingredienser 4 porsjoner

4 porsjoner spagetti
1 løk finhakket
200 g bacon i biter
4 eggeplommer sammenvispet
1 dl kremfløte eller matfløte
2 dl finrevet parmesan
maldonsalt
nykvernet pepper
persille hakket finhakket (kan sløyfes)


Slik gjør du:

Kok spagettien etter anvisningen på pakken.
Fres løken i litt olje til den blir blank og myk.Tilsett bacon og la det surre med noen minutter.
Rør sammen eggeplommer, fløte og parmesan. Tilsett løk og bacon, og smak til med salt og pepper.
Hell blandingen over den nykokte spagettien og rør forsiktig sammen. Fordel hakket persille over og server. 


Oppskriften er hentet hos Trines matblogg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar