onsdag 31. januar 2018

Ertepuré

Denne oppskriften stod bakpå en pakke fisk fra Findus. Jeg har aldri vært så begeistret for grønne erter. Det skyldes nok den ganske kjedelige ertestuingen som blir servert som tilbehør til kjøttkaker. Jeg utvidet oppskriften med å tilsette spinat, hvitvinseddik og noe søtt. Det ble veldig godt til panert fisk og stekte poteter. 



Ingredienser
1 pakke frosne grønne erter eller en boks erter
1 liten løk finhakket
en neve spinat
litt persille
litt hvitvinseddik
sukker eller honning
Litt kraft (valgfritt)




Fres løken i smør og tilsett ertene etter hvert. Tilsett spinaten i slutten til den faller sammen. Mos det hele med en stavmikser og smak til med salt og pepper.

Smaker godt til fisk, og gjerne som tilbehør til en sprø fish and crisp rett.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar