Denne kyllinggryten er en oppskrift fra kantinen på Johannes Læringssenter. Den ble en bankers til middag for sultne eksaminatorer og sensorer på eksamen. Hvis du har alle ingrediensene som skal til, er den enkel og rask å lage, og smaker himmelsk. Vær forsiktig med cayennepepperen for den er sterkere enn du tror.
Ingredienser
4 PERSONER
kylling, hel eller i fileer
1 løk
2 hvitløksfedd
2 cm ingefærrot, skrelt
2 ts karripulver ( jeg foretrekker hot madras)
1/2 ts cayennepepper
1/2 ts kumin
1 bokser hermetiske tomater
1/2 boks kokosmelk
50 g cashewnøtter
Yoghurt naturell
Frisk koriander
Smør til steking
kylling, hel eller i fileer
1 løk
2 hvitløksfedd
2 cm ingefærrot, skrelt
2 ts karripulver ( jeg foretrekker hot madras)
1/2 ts cayennepepper
1/2 ts kumin
1 bokser hermetiske tomater
1/2 boks kokosmelk
50 g cashewnøtter
Yoghurt naturell
Frisk koriander
Smør til steking
Fremgangsmåte
Ha på karri, cayennepepper og kumin og stek videre i to minutter. Ha i kyllingbitene og vend dem godt rundt. Ha i tomater og kokosmelk.
La det koke i 40 minutter. Ha i cashewnøtter, yoghurt, server med ris og ha på litt frisk koriander.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar