Denne fruktfrokosten har fått navnet sitt etter at Jon, Solveig, Axel og meg var i Hellas sommeren 2016. Den ble servert på en restaurant i fiskelandsbyen Agios Nicolaos. Etter en lang morgentur langs kysten fra Stoupa, og etter et godt bad på veien ankom vi landsbyen tidlig om morgenen når fiskebåtene kom inn med fangsten, og satte oss under oliventrærne for å nyte denne friske frokosten med en kopp cappucino og jus til.
Samme sommer på besøk hos min gode venninne Lieve i Belgia, ble jeg jammen servert denne frokosten da også. Bildet er tatt ute på hennes terrasse i Mechelen.
Ingredienser
Frukt i biter. Bruk det du har.
vannmelon
ananas
jordbær
blåbær 2 ss gresk yogurt
1-2 ss valnøtter, hakkede. Dryss over.
Flytende honning over til slutt.
Erstatt yogurt med mandelmelk eller kokosmelk (GAP)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar