I helgen feiret vi Hildes 60 årsdag sammen med Sissel i Arendal. Lørdag morgen ruslet vi ned til Fisketorget i sommersola og kjøpte Breiflabb til kveldens festmåltid. Hilde valgte en oppskrift på en fiskepanne som hun hadde fått hos Sissel for mange år siden. Det var et godt valg for måltidet var en 60 årsdag verdig.
Ingredienser 4 porsjoner
800-1000 gram hvit fiskefilet ( ca.200-250 per pers)
1 rød paprika uten hinner og frø i ringer
sopp eks. sjampinjong
1 purre i tynne ringer
1/4 sitronsaft
en kvast dill
små poteter
2 dl fløte
200 g ferske skrelte reker
Slik gjør du
Stek fisken i litt varmt smør, salt og pepper
Ta den over på et fat og dryss dillen og litt sitronsaft over.
Stek grønnsakene i olivenolje, salt og pepper. Når grønnsakene er gjennomstekte, heller du over fløten. La det surre litt sammen noen minutter. Smak til med salt og pepper. Legg over fisken og strø rekene over.
Server med kokte små nypoteter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar