Jeg pleier å kjøpe ferdig panerte fiskepinnene Fish&Crisp fra Findus fordi de smaker godt og er ekstra sprø. Jeg kan ikke lage de så gode selv. Så det var litt reklame for Findus. Dette er en oppskrift hvor du kan blande i det du selv liker av grønnsaker.
Ingredienser 4 porsjoner
fiskepinner ( 2-3 til hver)
ris
ris
Stek fiskepinnene som beskrevet på pakken.
Kok risen som anvist på pakken. Bland lime, koriander og olivenolje i den varme risen.
Chilidressing
1 dl majones
2 ss sriracha eller annen chilisaus
1/2 lime saften av
1 hvitløkfedd presset eller finhakket
1/2 ts pepper
salt
2 ss sriracha eller annen chilisaus
1/2 lime saften av
1 hvitløkfedd presset eller finhakket
1/2 ts pepper
salt
Ha alle ingrediensene til dressingen i en bolle og bland godt. Smak til med salt.
Tilbehør
1 avocado skåret i skiver
150 g sukkererter skåret i små reinger
150 g cherrytomater
1/2 rødløk i tynne ringer
1 rød chili finhakket
150 g sukkererter skåret i små reinger
150 g cherrytomater
1/2 rødløk i tynne ringer
1 rød chili finhakket
Fordel risen i fire skåler og legg fisk, avocado, sukkererter, tomater, rødløk og chili over risen. Server med chilidressing.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar